ZAŠTO VARAD INN?

HOSTEL VARAD INN je omiljeno mesto u Novom Sadu, nezaobilazna stanica na putu do Petrovaradinske tvrđave.

Ovo mesto je jedinstveno u Petrovaradinu i Novom Sadu, a po brižljivosti utkanoj u rekonstukciju i načinu na koji su u gradnju uneti moderni elementi, predstavlja pravi biser.

Kuća je stara preko 300 godina, izgrađena je 1714. godine u baroknom stilu, a mnogi materijali poput cigala i crepova sačuvani su u originalnom obliku iz 18. veka.

BOOTCAMP Serbia Start Up – 23. jul 2015.

Varad Inn smo odabrali kao idealno mesto za rad, motivaciju i razmenu dobrih ideja. U tihoj ulici, nadomak Tvrđave i centra grada, želili smo da se zajedno sa takmičarima osećamo kao kod kuće dok budemo pripremali ideje koje ćemo lansirati u svet.

Za potrebe Bootcamp-a ceo Varad Inn hostel biće dostupan 24h. Svi polufinalisti koji su van Novog Sada su dobrodošli da odsednu u hostelu, i u Novom Sadu dočekaju finale takmičenja 24. jula.

ADRESA

Štrosmajerova 16
Petrovaradin, Novi Sad

KAKO DOĆI DO VARADINN-a?

Hostel VARAD INN se nalazi odmah pored glavnog stepeništa za Tvrđavu.

Od dolme, obale Dunava i mosta, udaljen je 200 metara.

Od centra grada udaljen je oko kilometar.

Od gradske autobuske ili železničke stanice do hostela ćete stići za 20 minuta gradskim autobusom br 3, 3A, a iz centra takođe i linijama 9, 9° i 69. Autobusko stajalište u Petrovaradinu je u Beogradskoj ulici (paralelna sa Štrosmajerovom), na minut od hostela. Cena autobuske karte za jednu vožnju u svim pravcima iznosi 50 dinara.

Možete doći i taxijem koji će vas od železničke/autobuske stanice do hostela koštati oko 300 dinara, a od centra grada do hostela oko 200.

Ako dolazite biciklom, možete ga parkirati u hostelu, gde će biti zaštićen od kiše, sunca i tuđih pogleda.

varadinn-mapa