Bez obzira na to da li se radi o pokretanju posla, razvoju proizvoda ili projekta, planiranje i finansiranje su najvažniji segmenati za realizaciju.

Nedovoljno planiranje i neprecizno upravljanje finansijskim tokovima dovode do gubitaka i pre nego što smo u stanju da ih sagledamo.

Koji su to načini i tipovi finansiranja? Kako identifikovati najoptimalniji način finansiranja? Na koje podrške možemo računati? Veštine budžetiranja i finansijskog planiranja unapredićete na Bootcamp radionici o poslovnom planiranju i finansiranju.

Prijavite se na takmičenje i vidimo se na Bootcamp-u.

Aldin Ćelović

Aldin je završio elektrotehnički fakultet i master studij u Ljubljani. MBA-specijalizaciju je završio u Cotrugli Business School, s sjedištem u Luxemburgu. Ima više od 15 godina senior expert i specijalist iskustava u energetici, IKT, biznisu i finansijama. Bio je trener u američkim telekomunikacijskim kompanijama AirABA BiH i ABATel Srbija. Profesor je na Američkom univerzitetu u Sarajevu/BiH. Rukovodilac SA Group za područje Zapadnog Balkana već pet godina. Ima senior expert i specialist iskustva i za EBDR i projekte Svjetske banke/IFC.