Отворене су пријаве за предузетнички летњи камп “Bootcamp Village” за учешће у интерактивним радионицама за развој производа.

“BOOTCAMP VILLAGE” је сет радионица које ће се одржати у периоду од 18-20. јула у Суботици у просторијама Привредне коморе Србије, Регионалне привредне коморе Севернобачког управног округа, Сенћански пут број 15.

Програм радионица за развој производа је намењен предузетницима из области:

  1. Органски пољопривредни произвођачи и произвођачи са ознаком географског порекла (сертификовани, у процесу сертификације, почетници…),
  2. Привредници у туризму из руралних подручја (смештајни капацитети, угоститељски, спортски, етно, забавни и други капацитети) и
  3. Уметничке, креативне и радионице старих заната.

Радионице су информативне и едукативно-практичне са изразито интерактивним карактером за повезивање учесника који долазе из различитих привредних области. Такође, радионице одликује рад у малим групама на заједничким задацима у вези са разовојем нових производа, у чему им највише помажу управо њихове разлике.

С обзиром на сложеност процеса развоја новог производа и захтевних услова за реализовање нових идеја, на радионицама ће се обрађивати три кључне теме кроз комбинацију стицања пословних и персоналних вештина:

  1. Доступни извори финансирања за предузетнике (привреда, пољопривреда, туризам и креативне индустрије),
  2. Развој производа кроз елементе бизнис плана и пријава за субвенције или кредите,
  3. Излазак на тржиште, маркетинг и промоција новог производа.

Програм је инклузивног карактера и омогућава предузетницима и професионалцима из осетљивих друштвених група да се пријаве да учествују у прграму.

Радионице ће водити предавачи са искуством у спровођењу тренинга фокусираним на резултате, ментори међународних програма за развој пословања, чланови међународних стартап и инвестиционих такмичења, професионални консултанти из света корпорација и јавних институција и предузетничког живота.

Пријава се шаље електронски попуњавањем обрасца на линку: ПРИЈАВА ЗА BOOTCAMP VILLAGE

Број места на радионицама је ограничен и списак учесника биће накнадно објављен. Учесницима ван територије Суботице је обезбеђен смештај.

Рок за слање пријава је 8. јули 2019. НАПОМЕНА: Рок за пријаве је продужен до 14. јула 2019.

Програм реализује организација Србија стартап уз подршку Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Севернобачког управног округа, и других партнера, уз финансијску подршку Руске Федерације преко УНДП програма.

Додатне информације: info at serbiastartup.rs

Текст позива: Preduzetnicki-letnji-kamp-u-Subotici.pdf