U okviru Programa finala takmičenja za najboljeg kreativnog preduzetnika Serbia Start Up 2015, gostovaće Slavica Squire, preduzetnica na čelu NLP Instituta. Takođe, NLP Institut je sponzor specijlnih nagrada i održaće radionicu: “Kreiranje ciljeva po receptu vrhunskih profesionalaca“, u petak, 24. jula.

Pravilno postavljeni ciljevi, njihovo praćenje i realizacija od izuzetne su važnosti. Posmatrajući vrhunske lidere na delu, dok rade prave stvari, NLP je njihove sposobnosti razložio na korake i kreirao tehnike koje mogu lako da se nauče.

Na ovoj radionici koja predstavlja izbor iz našeg programa profesionalnog NLP Business treninga, možete da naučite i iskusite te tehnike i korak po korak, od menadžera da prerastete u lidera koji se odlikuje odlučujućim kvalitetima: vizija, poverenje i uticaj.

Naučićete kako:

  • Da sebe i svoje saradnike programirate na uspeh
  • Da kreirate viziju po receptu najuspešnijih biznismena na svetu
  • Da postavite inspirativne i motivišuće ciljeve
  • Da ih nikada ne ispuštate iz vida
  • Da sebe i svoje saradnike programirate na ostvarenje i motivišete na saradnju
  • Da ciljeve kompanije pretvarate u atraktivne vizije
  • Prevazići ćete svoje granice i razviti svoju kreativnost

Podaci o Slavici

Slavica Squire ima globalnu reputaciju kao ekspert za promene, a ima snažan pozitivan uticaj na živote mnogih ljudi, jer je coach i trener za transformaciju, izuzetno je inovativna, bavi se ovim već 15 godina. Ona je podrška na putu prosperiteta i napretka mnogim poznatim svetskim organizacijama i poznatim ličnostima. Kroz njene treninge prošlo je više hiljada ljudi širom sveta. Sertifikovana je kao International NLP Master Trainer i licencirani Master Business Coach, licencirana kao Trainer za Identity Compass®. Učila je hipnozu, licencirani je konsultant za Socijalnu panoramu, završila je sistemske konstelacije, a ima ekspertizu u radu sa energijom. Potpredsednik je European Coaching Association – ECA, osnivač prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije na našim prostorima i bestseler autor.